PSE DUHET TË ZGJIDHNI AUTO MERA?

Ne jemi lider në mbarëvajtjen e makinës suaj.
Çmimet më të lira dhe pjesët më cilësore i gjeni vetëm tek ne.

 • PUNË E GARANTUAR

 • SERVIS I KUALIFIKUAR

 • PRODUKTE CILËSORE

SERVIS I KUALIFIKUAR

Ne mund të bëjmë servis të shpejtë e cilësorë të markave më në zë të makinave.
Ne jemi të çertifikuar për servisin dhe për pjesët e këmbimit të markave:

 • Mercedez – Benz
 • Renault Trucks
 • Volvo Trucks
 • DAF
 • Iveco
 • Man Trucks
 • Scania
 • & Trailera

PARTNERËT TANË

PJESË KËMBIMI & SERVIS

Ne ofrojmë një servis të kualifikuar me ambjent të bollshëm dhe paisje të teknologjisë së fundit.
Stafi ynë është përgjegjës për çfarëdolloj problemi që ka makina juaj.

 • "Ne servisin tone modern, ju ofrojme sherbime te specializuara per mjetin tuaj si: riparim apo mirmbajtje te sistemit te frenimit; diagnoze te sistemeve elektronike; nderrim filtra dhe vaji; riparime te sistemit te drejtimit; riparim te balestrave, amortizatoreve, jastekve te ajrit dhe te sistemit te freksionit."

  PËLLUMB MERA
 • "Ne servisin tone modern, ju ofrojme sherbime te specializuara per mjetin tuaj si: riparim apo mirmbajtje te sistemit te frenimit; diagnoze te sistemeve elektronike; nderrim filtra dhe vaji; riparime te sistemit te drejtimit; riparim te balestrave, amortizatoreve, jastekve te ajrit dhe te sistemit te freksionit."

  PËLLUMB MERA
 • "Ne servisin tone modern, ju ofrojme sherbime te specializuara per mjetin tuaj si: riparim apo mirmbajtje te sistemit te frenimit; diagnoze te sistemeve elektronike; nderrim filtra dhe vaji; riparime te sistemit te drejtimit; riparim te balestrave, amortizatoreve, jastekve te ajrit dhe te sistemit te freksionit."

  PËLLUMB MERA

RRETH NESH

Ne mund t’iu ndihmojmë për çdo pjesë apo servis që iu duhet për makinën tuaj.
Na kontaktoni për çdo problem tuajin.

 • SHËRBIME SISTEMI I DREJTIMIT

  Ne ju ofrojmë servis dhe pjesë këmbimi për çdo defekt që hasni në sistemin e drejtimit. (Koka Zbare, Stabilizatore, Koka Paraleli, Gomina etj.)

 • SISTEM FTOHJE

  Shërbejmë pjesë këmbimi & servis për sistemin e ftohjes. (Kompresorë, Ventilatorë, Kondesatorë etj )

 • NDËRRIM VAJI

  Ne ju ofrojmë vajrat dhe filtrat më cilësorë në treg së bashku me shërbimin e servisit për çdo mjet. (Kamionë, Autobus, Furgon & Autoveturë)

 • SHËRBIME XHENERIKE

  Shërbime motorike deri në remont kapital të çfarëdo lloj motori për Autovetura, Furgone, Kamiona dhe Autobuse

 • SHËRBIME SISTEMI I FRENIMIT

  Tek ne gjeni markat më të mira të pjesëve për sistemin e frenimit. (Ferrota, Cepa, Disqe Freni, Cilindra Freni, Pompa Freni etj)

 • SHËRBIME TRANSMISIONI

  Testim i Sistemit të Trasmisionit për Autovetura, Furgone etj.

 • VALVULA & KUZHINETA

  Shërbejmë pjesë këmbimi, kuzhineta & valvula për çdo markë të njohur për Kamionë, Autovetura, Furgonë dhe Autobusa.

 • SHËRBIM SUSPENSIONI

  Në ambientet tona do të gjeni zgjidhje për Sistemin e Amortizimit (Suspensionit). Tek ne do të gjeni: Amortizatore, Suporte Amortizimi etj.

 • Riparim Diferenciali

 • Ndërrim Vaji

 • Servis Pistoni

 • Sistem frenimi

MISIONI YNË

Per t’ju pergjigjur sa me mire nevojave te tregut ne sot operojme me 3 filiale ne te gjithe vendin.

Ne vitin 1994 u hap pika e pare e shitjes per pjese kembimi ne qytetin e Fush-Krujes nga z.Xhavit Mera.Ne Vitin 2002 u zgjerua aktiviteti edhe ne nje pike tjeter ne qytetin e Tiranes, ku veprimtaria kryesore ishin makinerite e renda dhe te transportit.

ÇERTIFIKIME

© Copyright 2023 Auto Mera by Big Media Expert