SHËRBIMET TONA

Ne mund t’iu ndihmojmë për çdo pjesë apo servis që iu duhet për makinën tuaj.
Na kontaktoni për çdo problem tuajin.

 • SHËRBIME SISTEMI I DREJTIMIT

  Ne ju ofrojmë servis dhe pjesë këmbimi për çdo defekt që hasni në sistemin e drejtimit. (Koka Zbare, Stabilizatore, Koka Paraleli, Gomina etj.)

 • SISTEM FTOHJE

  Shërbejmë pjesë këmbimi & servis për sistemin e ftohjes. (Kompresorë, Ventilatorë, Kondesatorë etj )

 • NDËRRIM VAJI

  Ne ju ofrojmë vajrat dhe filtrat më cilësorë në treg së bashku me shërbimin e servisit për çdo mjet. (Kamionë, Autobus, Furgon & Autoveturë)

 • SHËRBIME XHENERIKE

  Shërbime motorike deri në remont kapital të çfarëdo lloj motori për Autovetura, Furgone, Kamiona dhe Autobuse

 • SHËRBIME SISTEMI I FRENIMIT

  Tek ne gjeni markat më të mira të pjesëve për sistemin e frenimit. (Ferrota, Cepa, Disqe Freni, Cilindra Freni, Pompa Freni etj)

 • SHËRBIME TRANSMISIONI

  Testim i Sistemit të Trasmisionit për Autovetura, Furgone etj.

 • VALVULA & KUZHINETA

  Shërbejmë pjesë këmbimi, kuzhineta & valvula për çdo markë të njohur për Kamionë, Autovetura, Furgonë dhe Autobusa.

 • SHËRBIM SUSPENSIONI

  Në ambientet tona do të gjeni zgjidhje për Sistemin e Amortizimit (Suspensionit). Tek ne do të gjeni: Amortizatore, Suporte Amortizimi etj.

 • SHËRBIM PER VETURA DHE KAMIONA

  Në serviset tona do të gjeni zgjidhje për cdo sherbim te makinës apo kamionit tuaj.

PJESË KËMBIMI & SERVIS

Ne ofrojmë një servis të kualifikuar me ambjent të bollshëm dhe paisje të teknologjisë së fundit.
Stafi ynë është përgjegjës për çfarëdolloj problemi që ka makina juaj.

© Copyright 2023 Auto Mera by Big Media Expert