Per t’ju pergjigjur sa me mire nevojave te tregut ne sot operojme me 3 filiale ne te gjithe vendin.

Mallrat tona prodhohen nga kompanite Gjermane me te shquara ne fushen e pjeseve te kembimit, shume prej te cilave jane lider ne kete biznes prej dhjetra vitesh dhe i tregtojne produktet e tyre ne mbare globin. Fale ketyre vlerave, sot pas shume vitesh pune intensive e profesionale ne ofrojme ne tregun shqiptar pjese kembimi per markat; Mercedes Benz, MAN, Volvo, Scania, Daf, Iveco, Renault si dhe per disa lloje te ndryshme trailerash.

PSE DUHET TË ZGJIDHNI AUTO MERA?

 • PUNË E GARANTUAR
 • SERVIS I KUALIFIKUAR
 • PRODUKTE CILËSORE
 • STANDARTE PROFESIONALE
 • GARANCI PËR ÇDO SHËRBIM
 • "Ne servisin tone modern, ju ofrojme sherbime te specializuara per mjetin tuaj si: riparim apo mirmbajtje te sistemit te frenimit; diagnoze te sistemeve elektronike; nderrim filtra dhe vaji; riparime te sistemit te drejtimit; riparim te balestrave, amortizatoreve, jastekve te ajrit dhe te sistemit te freksionit."

  PËLLUMB MERA
 • "Ne servisin tone modern, ju ofrojme sherbime te specializuara per mjetin tuaj si: riparim apo mirmbajtje te sistemit te frenimit; diagnoze te sistemeve elektronike; nderrim filtra dhe vaji; riparime te sistemit te drejtimit; riparim te balestrave, amortizatoreve, jastekve te ajrit dhe te sistemit te freksionit."

  PËLLUMB MERA
 • "Ne servisin tone modern, ju ofrojme sherbime te specializuara per mjetin tuaj si: riparim apo mirmbajtje te sistemit te frenimit; diagnoze te sistemeve elektronike; nderrim filtra dhe vaji; riparime te sistemit te drejtimit; riparim te balestrave, amortizatoreve, jastekve te ajrit dhe te sistemit te freksionit."

  PËLLUMB MERA

SHËRBIMET TONA

Ne mund t’iu ndihmojmë për çdo pjesë apo servis që iu duhet për makinën tuaj.
Na kontaktoni për çdo problem tuajin.

 • SHËRBIME SISTEMI I DREJTIMIT

  Ne ju ofrojmë servis dhe pjesë këmbimi për çdo defekt që hasni në sistemin e drejtimit. (Koka Zbare, Stabilizatore, Koka Paraleli, Gomina etj.)

 • SISTEM FTOHJE

  Shërbejmë pjesë këmbimi & servis për sistemin e ftohjes. (Kompresorë, Ventilatorë, Kondesatorë etj )

 • NDËRRIM VAJI

  Ne ju ofrojmë vajrat dhe filtrat më cilësorë në treg së bashku me shërbimin e servisit për çdo mjet. (Kamionë, Autobus, Furgon & Autoveturë)

 • SHËRBIME XHENERIKE

  Shërbime motorike deri në remont kapital të çfarëdo lloj motori për Autovetura, Furgone, Kamiona dhe Autobuse

 • SHËRBIME SISTEMI I FRENIMIT

  Tek ne gjeni markat më të mira të pjesëve për sistemin e frenimit. (Ferrota, Cepa, Disqe Freni, Cilindra Freni, Pompa Freni etj)

 • SHËRBIME TRANSMISIONI

  Testim i Sistemit të Trasmisionit për Autovetura, Furgone etj.

 • VALVULA & KUZHINETA

  Shërbejmë pjesë këmbimi, kuzhineta & valvula për çdo markë të njohur për Kamionë, Autovetura, Furgonë dhe Autobusa.

 • SHËRBIM SUSPENSIONI

  Në ambientet tona do të gjeni zgjidhje për Sistemin e Amortizimit (Suspensionit). Tek ne do të gjeni: Amortizatore, Suporte Amortizimi etj.

© Copyright 2023 Auto Mera by Big Media Expert